Toate categoriile

Camera IP Wireless Reolink Lumus (2MP, IR10m)

1180  lei/lună

în Chișinău 50 lei
în Moldova 70 lei

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

DESCRIERE: 

Scopul principal al camerei video Reolink Lumus este de a oferi un control continuu asupra zonei din apropierea ușii din față a casei și a teritoriului adiacent. Se recomandă amplasarea camerei la o înălțime de 2,5-3 metri. Corpul camerei este rezistent la apă IP65. Acest lucru este suficient pentru a garanta funcționarea fiabilă și fără probleme a camerei în toate condițiile meteorologice. Funcționarea continuă a camerei este asigurată de conectarea sa constantă la sursa de alimentare printr-un cablu de 3 m. La capătul cablului există un conector USB regulat, iar sursa de alimentare include două tipuri de adaptoare pentru prize diferite. Această cameră Reolink este echipată cu un senzor CMOS Starlight de 2MP pentru video 1080p Full HD (1920 x 1080). Trăsătura sa distinctivă este prezența unui mod de vizionare nocturnă color, capabil să transmită imagini full-color chiar și la amurg. Obiectivul are un câmp vizual de 100, iar zoomul digital de 6x vă va permite să vedeți cele mai mici detalii. În jurul obiectivului sunt 6 diode de lumină nocturnă IR, oferind vizibilitate în întuneric complet la o distanță de până la 10 metri. Senzorul de mișcare IR este situat sub obiectiv și are o sensibilitate reglabilă. Astfel, puteți scăpa de falsurile pozitive atunci când apar animale de companie (o pisică sau un câine), o pasăre sau o insectă mare zboară în fața camerei și ramurile copacilor se leagănă în vânt. 

SPOTLIGHT LED-UL PUTERNIC POATE REALIZA FUNCȚII MULTIPLE :

 Iluminați zona protejată noaptea. Porniți când este declanșat de un senzor de mișcare. Concomitent cu reflectorul, poate fi activată o sirena puternică sau o avertizare sonoră. Când un senzor de mișcare este declanșat în modul armat, pe lângă activarea reflectorului (sirena, avertizare vocală), vi se va trimite și o notificare de alarmă către aplicația Reolink și e-mail. Datorită acestui fapt, puteți vizualiza rapid un videoclip cu ceea ce se întâmplă în fața camerei și puteți lua măsurile corespunzătoare. Și nu ești doar un observator. Comunicarea audio bidirecțională, datorită microfonului și difuzorului instalat în cameră, vă permite nu numai să auziți, ci și să vorbiți, oferind control complet asupra a ceea ce se întâmplă. 

ÎNREGISTRARE VIDEO: 

Înregistrarea video se realizează pe un card de memorie Micro SD de 64 GB. Înregistrarea poate fi efectuată continuu, conform unui program sau când este declanșat un senzor de mișcare. Slotul pentru card este situat în partea de jos a carcasei și este închis cu o clapă cauciucată. Există, de asemenea, un buton de resetare pentru cameră. Pe lângă înregistrarea videoclipurilor pe o cartelă de memorie, este oferită și utilizarea stocării în cloud. Canalul de transmisie video al camerei Reolink LUMUS este o rețea WiFi de 2,4 GHz. Prin urmare, o condiție prealabilă pentru funcționarea camerei va fi prezența unei rețele de domiciliu adecvate. 

APLICAȚIA REOLINK: Pentru ca camera să funcționeze, trebuie să descărcați aplicația mobilă Reolink pentru Android sau pentru IOS. Sau instalați aplicația gratuită Reolink Client care funcționează cu toate sistemele de operare obișnuite. Instalarea aplicației Reolink și configurarea camerei dvs. sunt destul de simple și durează doar câteva minute.

General, Camera
Producator
Reolink
Rezoluția imaginii
2 Mp
Format
Bullet
Tehnologie
IP
Tip lentila
Fixa
Distanta focala
2.8 mm
Iluminare IR, până la
10 m
Iluminare cu lumină albă
da
Model
Lumus
Culoare
Alb
Video
Compresie video
H.264
Detectarea mișcării
da
Audio
Difuzor încorporat
da
Microfon încorporat
da
Conexiune fără fir
WiFi
da
Interfețe de conexiune
MicroUSB
da
Funcții
Alertă audio
da
Two-Way Audio
da
Stocarea datelor
Volumul maxim
64 Gb
Slot pentru card MicroSD
da
Alimentare
Tensiunea de alimentare
5 V
Max. consum
10 W
Adaptor de alimentare inclus
da
Caracteristici Principale
Temperatura de lucru
-10+55 °C
Clasa de protecție
IP65
Greutate
0.185 Kg
Dimensiuni
99x91x60 mm
Butonul de resetare
da
Produse similare
Camera IP fără fir Reolink E1 Pro (4MP, IR12m)
Camera IP Wireless Reolink E1 (3MP, IR12m)
Camera IP Wireless ZKTeco C1B2 (3MP, IR10m)
Camera IP Wireless Reolink RLC-510WA (5MP, IR30m)
Camera IP Wireless Reolink Argus Eco (2MP, IR10m)
Camera IP Wireless Reolink Argus 2E (2MP, IR10m)
Camera IP Wireless ZKTeco C2E2 (3MP, IR10m)