Toate categoriile

Primele modele ECC de tip nou, introduse în Registrul unic al echipamentelor de casă și de control

Noile modele de echipamente de casă și de control au fost incluse la data de 04 februarie 2022 în Registrul unic al echipamentelor de casă și de control, prin Deciziile corespunzătoare ale Serviciului Fiscal de Stat.

Acestea corespund Cerințelor tehnice față de echipamentele de casă și de control, aprobate prin Decizia Comisiei interdepartamentale pentru echipamente de casă și de control nr. 26-11/1-19/01-2021 din 10 iunie 2021 și care au intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2022.

Registrul unic al echipamentelor de casă și de control poate fi accesat pe portalul mev.sfs.md și pe portalul guvernamental al datelor deschise www.date.gov.md .

Astfel, contribuabilii pot înregistra la Serviciul Fiscal de Stat echipamente de casă și de control de model nou, care sunt puse la dispoziție pe piața Republicii Moldova.

Deciziile Serviciului Fiscal de Stat nr. 1 și nr. 2 din 4 februarie 2022 privind includerea modelelor echipamentelor de casă și de control în Registrul unic al echipamentelor de casă și de control au fost publicate în Monitorul Oficial al Republicii Moldova nr. din 39 data 05.02.2022 și pot fi accesate aici Documente Serviciul Fiscal de Stat (sfs.md)