Все категории

Политика конфиденциальности


Compania Business Triumf SRL se obligă să păstreze confidențialitatea datelor tuturor vizitatorilor site-ului www.btpos.md, iar această declarație de confidențialitate este parte a angajamentului nostru de confidențialitate. Dumneavoastră, în calitate de vizitator al site-ului www.btpos.md puteți vizita site-ul fără a fi nevoie să dezvăluiți nici o informație. În cazul în care doriți să vă înregistrați la prezentări, newsletter, solicitări de produse, solicitări de apel gratuit, sunt necesare acele date de contact care ne vor permite înregistrarea dumneavoastră în baza de date pentru fiecare dintre solicitări. Vă rugăm, să citiți politica de confidențialitate pentru a înțelege cum utilizăm și protejăm informațiile pe care ni le oferiți. Prin înregistrarea și/sau solicitarea de informații de pe acest site, sunteți de acord cu strângerea, utilizarea și transferul informațiilor dumneavoastră conform termenilor prezentei politici.  

Ce fel de informații solicităm de la dumneavoastră? 

La înregistrarea pentru prezentări, înscrieri la newsletter, solicitări de produse, etc. , vom colecta anumite tipuri de informații specifice precum: Nume/prenume, compania pe care o reprezentați, e-mail, număr de contact și echipamentul ales de dumneavoastră.

Modul în care utilizăm această informație 

Dacă ne oferiți informații de identificare cu caracter personal prin intermediul site-ului www.btpos.md sau a rețelelor de socializare (Facebook,Instagram), vă informăm, că vor fi utilizate pentru a onora înscrierile primite de la dumneavoastră, dar și pentru a administra,  îmbunătăți și dezvolta activitatea site-ului www.btpos. md dar și activitatea companiei. De asemenea, putem utiliza informațiile dumneavoastră pentru a vă contacta și a afla părerea despre serviciile și produsele noastre în scopuri de marketing.
Cu acordul dumneavoastră putem să utilizăm informațiile pentru:
A vă informa despre produsele și serviciile www.btpos.md pe care le comercializăm și care v-ar putea interesa;
A vă aduce la cunoștință despre noutățile, informațiile relevante și valoroase cu privire la produse și servicii;
 A notifica despre modificările de produse și servicii;
 A vă informa despre promoțiile, concursurile și funcțiile interactive ale site-ului. Vă putem contacta prin intermediul poștei electronice, telefon, fax sau la adresa menționată de dumneavoastră.
 În caz, că nu doriți să fiți contactat pe viitor, vă rugăm să ne anunțați. Dezvăluirea/Stocarea informațiilor dumneavoastră Informațiile pe care ni le oferiți vor fi păstrate pe serverul nostru. Garantăm nepublicarea, informațiilor despre utilizatorii site-ului nostru către părțile terțe. În cazul în care noi vă oferim o parolă de acces sau dumneavoastră creați un account pe site-ul nostru, sunteți responsabil să păstrați confidențialitatea acestei parole. Vă rugăm să nu dezvăluiți această parolă nimănui, în caz contrar vom fi nevoiți să vă blocăm accesul. Din nefericire, transmiterea informațiilor prin internet nu este complet sigură. Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja datele personale, nu vă putem garanta securitatea datelor transmise spre site-ul nostru: orice transmitere de date se face pe riscul dumneavoastră. O dată ce am primit informațiile dumneavoastră, vom utiliza funcții de securitate stricte pentru a preveni accesul neautorizat.

Modificări

În cazul în care datele de identificare a utilizatorului se schimbă (telefon, posta electronica), sau dacă un utilizator dorește să renunțe la informarea despre serviciile noastre, vom elimina sau schimba la solicitare acele date personale care ne-au fost încredințate de către utilizator. Orice modificări aduse politicii de confidențialitate în viitor vor fi indicate pe site și dacă este necesar vor fi  notificate prin e-mail.

Înregistrare și acord 

Fiind de acord cu prezentul document ”Politica de confidențialitate”, utilizatorul își asumă în totalitate eventualele riscuri.